Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
haaruitval.over-blog.com

Hoe kunnen we onze haren dikker maken?

De haren dikker maken

Onze haren krijgen het vaak enorm hard te verduren. Ook zonder dat we het zelf merken. Denk maar aan blootstelling aan de zon. Gifstoffen in de lucht en aan pollen in de lucht. Dit kan ervoor zorgen dat de haren droog worden en brozer worden. Ook door het gebruik van teveel cosmetische haar producten kunnen we de gezondheid erg schaden van onze haardos. Het is dan vaak belangrijk dat we weten hoe we dit terug kunnen herstellen.

Het verdikken van de haren zal ervoor zorgen dat onze haren er terug gezond uitzien. En zal ook de algemene gezondheid van het haar verbeteren. Er zijn een groot aantal oliën die daarvoor kunnen gebruikt worden. Zij zullen de haren voldoende voeden en daarmee de haren dikker maken.

Amandelolie wordt vaak gebruikt om de haren sterker te maken en om ze te herstellen. Het zorgt voor de nodige voeding en zal de sterkte en de dikte van de haren verstevigen. Het zal automatisch ook zorgen voor een glanzend effect. Door de hoge hoeveelheid vetten in de olie. Een paar druppels amandelolie kunnen worden gemasseerd op de huid onder de haren. Dit kunnen we enkele keren per week doen om een volledig effect te krijgen.

Kokosolie wordt ook vaak gebruikt om beschadigd en droog haar te behandelen. De vele belangrijke voedingsstoffen aanwezig in kokosolie zullen helpen om de haren te voeden. Men gaat er vanuit dat kokosolie kan helpen om het teruggroeien van de haren te kunnen stimuleren.

Rozemarijn olie wordt ook vaak gebruikt om de haren dikker te maken. Het kan ook gebruikt worden om schilfers te behandelen. We kunnen het op alle soorten haar gaan gebruiken maar het heeft de beste werking bij mensen met dun haar omdat het een voller effect zal geven op onze haren. Men gaat ervan uit dat rozemarijnolie ervoor zal zorgen dat de haarwortels minder snel gaan afsterven en daardoor haaruitval zal voorkomen.

Lavendelolie wordt vaak gebruikt voor zijn kalmerende en aromatische effecten op onze haren. Het wordt daarom vaak toegevoegd aan zeep en shampoo. Lavendel wordt gebruikt voor slapeloosheid, angst en depressie. Onderzoek heeft ook aangetoond dat het kan helpen bij haaruitval. Vooral dan wanneer dit ontstaat als gevolg van stress.

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post